Kursplan/kurskostnad och utbildningsställe 

 

 

Advanced Technique Body Sugaring™

2 dagars utbildning


Kursinnehåll
Kursen är förlagd över 2 dagar med 30% teori och 70% praktiska övningar.

-Teori
-Marknadsföring
-Produktgenomgång
-Praktisk produktkännedom
-Praktiska övningar
-Utvärdering sker av instruktör certifierad av AP
-Certifikat utfärdas efter genomgången och godkänd utbildning

http://www.backclinicinc.com/?jixer=imparare-trading&cc9=4f Kurskostnad; 3500.00 exkl moms

Kontakta oss för mer information
070-323 05 74 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurskostan + startpaket

click here 3500.00 + 3800.00 exl moms = 7300.00 exl moms

Kursavgift är bindande, återbetalas ej vid frånvaro. Tillfälle ges att ta kursen

vid senare tillfälle

Training Professional Body Sugaring Practitioners since 1989.

   

Certifierat salong startpaket innehåller:


-Enkel Sockervärmare
-Regular Sugar™ sockerpasta 992g
-Tropical™ sockerpasta 992g
-Presept™ Skin Cleanser 473ml
-Essential Tonic™ 237ml
-Vertal-6™ Drying Powder 340g
-Restore™ Hydrating Lotion 470ml
-KLEENGUARD Latex-fri Nitrile Gloves 100st
-Reference Guide
-6 Steps to Achieve a Perfect Sugaring technique, DVD        

follow link Startpaket: 3800.00 exkl moms      


http://www.idfopoitiers.fr/maskoer/2306 Kommande Kursdatum 2018

binaryspeedbot Umeå 6-7 Mars 2018

http://ligaspanyol.net/?mikroskop=site-de-rencontre-oulfa-85&e0c=72 Göteborg 9-10 Mars 2018

follow url Ystad 21-22 Mars 2018

rencontre sarlat 24 Stockholm 23-24 Mars 2018

bästa strategi binära optioner Karlstad 26-27 Mars 2018

http://hongrie-gourmande.com/frensis/2148 Umeå 4-5 April 2018

http://www.backclinicinc.com/?jixer=trucchi-con-il-forex&cf2=a6 Stockholm 9-10 April 2018

follow url Umeå  11-12 April 2018

Vid andra önskemål på andra datum och platser kontakta oss

med förslag

Utbildning enskilt eller i grupp på egen salong är möjligt 

 

 

                                                                                                                    


.

   .